Biographis

Pap Wines boroscímke tervezés

A PAP WINES butikborászat a Szent György-hegy bazaltban gazdag vulkanikus talajából táplálkozó szőlőiből 2017 óta készíti vulkanikus borait. A dél-keleti fekvésű 3,8 hektáros, biodinamikus módszerekkel művelt terület gazdái, Molnár Áron és Karina Vissonova, korlátozott számú, alacsony kéntartalmú, adalékanyag mentes, barrique-hordóban érlelt borokat készítenek. A borászat korábbi címkéinek ráncfelvarrásával 2020-ban bíztak meg. A Szent Gyögy-hegy karakterjegyeit – a Lengyel-kápolnát, a bazaltorgonákat, a hegy jellegzetes sziluettjét és a pincészet logójának madarát – ötvözve egy letisztult, ám mégis játékos boroscímkét hívtunk életre, amely a szokásostól egy kicsit nagyobb méretű, olasz palackokon még elegánsabb összképet mutat.

  • Pap Wines boroscímke tervezés (1/6)
  • Pap Wines boroscímke tervezés (2/6)
  • Pap Wines boroscímke tervezés (3/6)
  • Pap Wines boroscímke tervezés (4/6)
  • Pap Wines boroscímke tervezés (5/6)
  • Pap Wines boroscímke tervezés (6/6)